26 Ağustos 2016 Cuma

              
Anket Doldurarak Oturduğunuz Yerden Para Kazanın

 

Anket Doldurarak Para Kazanmak Nasıl Oluyor?

 

   Günümüzde ek iş yaparak para kazanmak isteyen herkes için bulunmaz bir iş fırsatıdır. Anket firmaları size 1 ila 30 dakika sürecek anketler göndererek sizin zamanınızı satın alıyorlar. Bu sayede hem ihtiyaçları olan pazar araştırmasını yapmış oluyorlar, hem de size hatırı sayılır bir gelir imkanı sağlıyorlar.
 
 
   Örneğin bir bilgisayar firması piyasaya yeni çıkaracağı bir modelle ilgili anket yaptırmak istiyor. Bu anketi 22-35 yaş arasında bilgisayarı olan ve en son 3 sene önce yeni bir bilgisayar alan 100.000 kişinin doldurmasını istiyor. Bu bilgileri anket sitelerinden birisine veriyor. Anket sitesi de kendisine kayıtlı olan ve bu özelliklerle uyuşan tüm üyelerine mail yolu ile bu anketi gönderiyor.

 
     İnternet üzerinde yüzlerce firma kendi sitesine kayıt olan insanların maillerine anketler gönderiyor. Bu anketler doldurulduğu zaman karşılığında nakit ödemeler yapılıyor Firmalar doldurulan bir anket başına 75$a varan ödemeler yapıyorlar. Tek yapmanız gereken internet üzerinden mail adresinize gelen anketleri doldurmak, anında ödemeleri almak.
 
 



 
Anket Doldur Para Kazan Kolay Bir İş mi?

   Anket doldur para kazan işi bu kadar kolay olabilir mi diye düşünebilirsiniz. Bu iş gerçekten çok kolaydır. Tek sıkıcı olan tarafı ise firmalara kayıt olmaktır. Bu da katlanılabilir bir durum. Çünkü ne kadar çok anket firmasına kayıt olursanız o kadar çok anket alırsınız. Bu da anket doldur para kazan işinden o kadar çok para kazanmanız anlamına gelir.

   Anket doldur para kazan işinden dolduracağınız anket sayısı oranında para kazanırsınız. Bu sebeple olabileceğiniz kadar çok anket firmasına kayıt olmanızı tavsiye ediyoruz. Günde 5 tane 10$lık anket doldurduğunuzu düşünürseniz bir gün içerisinde 50$ bir ay içerisinde 1500$ gibi bir rakam kazanmanız mümkün.

  Anket firmalarının sitelerine kayıt olmak ücretsizdir. Siz basit bir form aracılığı ile firmaların sitelerine kayıt olursunuz. Girdiğiniz bilgilere göre oluşacak olan anketler mail adresinize otomatik olarak gönderilir. Anketleri doldurmak çok kolaydır. Çünkü anket sorularının cevapları şıklıdır. Vereceğiniz cevapların ne olduğu o kadar önemli değildir. Ama siz kendinize göre en doğru cevabı verirsiniz.




 Peki Anketlerde Bize Ne Gibi Sorular Soruluyor?

·         Eviniz size mi ait kira mı?

·         En son ne zaman bilgisayar aldınız?

·         Herhangi bir sağlık probleminiz var mı?

·         Baş ağrısı çektiğiniz zaman hangi ilacı kullanıyorsunuz?

·         Cep telefonunuzun markası ne?

·         Cep telefonunuzun kamerası var mı?

·         İnternet bağlantı hızınız ne?

·         Plazma televizyonunuz var mı?

·         Evinizde kaç kişi yaşıyorsunuz?

·         Yıllık geliriniz ne kadar?

·         Evli misiniz yoksa bekar mı?

·         Lens kullanıyor musunuz?

Size bu ve bunun gibi pek çok soru içeren anketler gelecek. Bu anketler sitelere kayıt olurken girmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda gelecek. Sizin bilgilerinizle uyuşan bir anket oluştuğunda mail adresinize otomatik olarak bu anket gelecek ve mailde bu anketin kaç dakika süreceği ve tamamını doldurursanız kaç para kazanacağınız yazıyor olacak.

Aylık Ne Kadar Para Kazanabilirsiniz?


   
 
 
     Bu konuda net bir rakam söylememiz zor. Çünkü sizin kaç firmaya kayıt olduğunuzu bilemeyiz. Fakat çok sayıda firmaya kayıt olup gelen anketleri düzenli bir şekilde doldurursanız düzenli ve sizi fazlasıyla tatmin edecek rakamları kazanmanız mümkün.

Firmalar Ödemeleri Ne Zaman Yapıyorlar?

Her firmanın bir alt ödeme limiti bulunmaktadır. 10$ paranız birikince ödeme yapan firmalarda var 25$ olunca yapanlar da var 100$ paranız birikince ödeme yapanlarda var.

Firmalar Ödemeleri Ne Şekilde Yapıyorlar?

Firmalar ödemeleri iki şekilde yapıyorlar. Çek ile adresinize postalıyorlar veya online ödeme sistemleriyle yapıyorlar. Online ödeme sisteminden kastımız Paypal ile yapılmasıdır. Anket firması gerekli ödeme tutarına ulaştığınız zaman ödemenizi paypal hesabınıza yapmaktadır. Eğer sizden kayıt olurken bir ödeme bilgisi istenmediyse daha sonra ödemeniz sitede gerekli tutara ulaştığı zaman istenecektir. Sizden paypal bilginiz istendiği zaman paypala kayıt olurken girdiğiniz e-posta adresini vermeniz yeterlidir. Sizin paypal hesap numaranız yada paypal kullanıcı adınız kayıt olurken girdiğiniz e-posta adresidir.

 

Anket Listesi Eğitim Paketinin Size Faydaları Nelerdir?

    Anket doldur para kazan işi ile ilgili yayınlanmış ve bizlere sunulmuş Anket Listesi Eğitim Paketi isimli bir online eğitim seti bulunmakta. Bu işin nasıl yapılması gerektiği ile ilgili tüm bilgileri içerisinde barındıran bu eğitim setini  edinen herkes bu işin tüm boyutları hakkında bilgi sahibi oluyor. Bu eğitimi incelediğiniz takdirde bu anket firmalarının sitelerini nasıl bulacağınızı ve kayıtlarınızı ne şekilde yapacağınızı ayrıntılı bir şekilde öğrenmiş olacaksınız. Açıkçası hiç de zor olmayan ve sıradan bir internet kullanıcısının çok kolay bir şekilde yapabileceği bir iş.
 
  İnternette para karşılığı anket doldurtan ve karşılığında ödeme yapan yüzlerce anket firması var. Bu firmaların en güvenilir olanlarının adreslerini Anket Listesi sizin için bir arada sunuyor.
 
 
 
   Anket Listesi Eğitim Paketi içerisinde 89 sayfalık bir eğitim bulunmaktadır. Eğitim sayesinde bu işi yapabilmeniz için gerekli olan tüm bilgilere sahip oluyorsunuz ve eğitimin yanında sizlere 4 tane hediye veriyorlar. Bu hediyelerden en önemlisi 200 tane anket firmasının web sayfasının adresleri. Sizin belkide aylarınızı alacak bir çalışma sonucu elde edeceğiniz firma adresleri tek seferde size sunulmaktadır. Bunun yanında FarmVille Sırları isimli bir e-kitap, İnternetten para kazanma başlangıç e-kitabı ve eğitim paketinin gelecekteki tüm güncellemeleri. Yani bir sefer bu eğitim paketini aldığınız zaman o tarihten sonraki tüm yenilik ve güncellemelerde sizin oluyor.
  Sizlere sunulan anket firmalarının listesini Anket Listesi E-Kitabını alarak sahip olabilirsiniz. Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
        

 

 

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder